Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2007 02:39 - До всички читатели на моя блог
Автор: nmladenov Категория: Политика   
Прочетен: 7144 Коментари: 18 Гласове:
0



Здравейте приятели,

искам да се извиня, че през последния месец и нещо съм си зарязал присъствието в интернет пространството, но камапнията за Европейския парламент е към своя край и - живот и здраве - скоро ще започна да поддържам блога си отново.

Може би трябваше да отделя внимание и поне да качвам статии и интервюта, които съм давал. Истината е, че забравих. От началото на кампанията до днес съм изминал 11500 км, а с колко хора сме се срещали из цялата страна - просто не е истина! Дано да има смисъл.

До скоро,

Ники



Тагове:   моя,   блог,


Гласувай:
0



1. анонимен - Въпрос:
15.05.2007 14:58
Вие от коя партия бяхте, с извинение?
цитирай
2. анонимен - Каква е приликата...
16.05.2007 19:10
Каква е приликата и разликата между ГЕРБ и СДС ?
Благодаря Ви предварително !!!!
цитирай
3. анонимен - Със сигурност ще има смисъл :)
16.05.2007 22:00
Има смисъл, защото една гражданска кампания, каквато прави ГЕРБ, в чиято листа сте (казвам го заради въпроса по-горе) според мен е много по-ефективна от медийната, която правят другите партии. Дали е така, ще разберем в неделя вечер. Но според мен личният контакт е много важен, особено в общество, в което повечето хора са аполитични и са готови да припишат обидни квалификации на всеки, занимаващ се или опитващ се да се занимава с политика. Истината е, че хората вече вярват все по-малко на обещанията и думите. Надявам се, че вече започват да гледат качествата, опита и уменията, които притежават кандидатите. Поне тези хора, които наистина разбират важността на предстоящите избори и знаят, че не е все едно кой ще ги представлява в ЕП.
Аз лично мога да кажа, че ще се радвам и ще съм горда, хора като вас да представляват България в ЕП.
Пожелавам Ви успех !!!
С уважение:
Р.
цитирай
4. geryordanova - Ако политика се прави само с пред...
18.05.2007 23:42
Ако политика се прави само с предизборни плакати, клипове, реклама и прочие - значи спукана й е работата на една такава политика! Вярно, че и без т.нар. ПР не може, но в крайна сметка политиката не е в това...
Жалко е, че пак се продават гласове за едно кебапче или платена битова сметка за еди какво си... Отвън изглежда, че вървим напред, но май тичаме по пътеката във фитнеса, а не на пистата с другите състезатели.
Дано младите хора да се събудят и да отидат да гласуват в неделя и да изпратим някой като нас, а не лелки и чичовци, обремени и в мисленето, и в образованието, и във възпитанието си. И в какво ли още не...
цитирай
5. анонимен - predpolagam, che ste komentirali ...
19.05.2007 16:06
predpolagam, che ste komentirali niakade izlizaneto si ot sds i iahvaneto na listata na boiko. No ste se radvam da obiasnite, logikata na politicheskoto hamelionstvo. Nali zatova e tozi forum, da svalite kartite i da dadete vazmojnost na hora kato men da vi opoznaiat... ne e nujno da izminavate 11 500 km.
цитирай
6. geryordanova - Съжалявам, че ще бъда толкова кр...
19.05.2007 22:42
Съжалявам, че ще бъда толкова крайна в коментара си, но не харесвам хора, които се изразяват по такъв посредствен и абсурден начин и боравят с терминология, която очевидно не познават - "политическо хамелеонство". Че в България няма политическа класа то това е ясно и на дете в детската градина и че партиите са чисто и просто бояджийски кофи - от ясно още по-ясно. Но да се наричат някои участници в политическия процес "политически хамелеони" това вече би ме подразнило. Защото говори най-малко за три важни неща, които очевидно не се знаят, а именно:
1. Анонимен, ти не правиш разлика между чисто политическото боядисване, на което очевидно казваш "хамелеонство" и израстването в политическите възгледи и идеи на дадена личност. Първото бих се съгласила с теб, че си е някаква форма на хамелеонство - всяка нова партия се превръща в кошче за политическите отпадъци, които са извхърлени на сметта от преждеуправляващата партия. Но вторите, драги мои, аз бих ги нарекла осъзнали се хора, които са се спасили от съдбата на политическия хамелеон, защото не са направили КОМПРОМИС с личното си поведение, с принципите и с позициите си. И затова аз бих засвидетелствала уважание към тях.
2. Предизборното време не е екскурзионно време, нито кандидат-депутатите са заместители на Дядо Коледа в останалата част от годината, когато Дядо Коледа не работи, та да стигнат до всеки дом и до всяко чорапче и да обясняват кои са и какво правят. Прав си, Анонимен, че този форум е за това, но като толкова много се интересуваш от човека потърси му коментарите и анализите в нета, пълно е с тях...
3. Относно логиката на политическото хамелеонство, която толкова искаш да ти обяснят. Аз ще ти я обясня - логиката на политическото хамелеонство е, че няма никаква логика! Или се боядисваш "леко" горе долу всяка година по време на някакви избори (без значение какви), или израстваш в идеите си и се превръщаш в лидер, който трябва да защитава интересите на държавата си, а не далаверите на бояджийската бригада.
Защото политическите лидери играят с герба и знамето на България, а любимите ти политически хамелеони, Анонимен - с билбордовете и флагчетата на партията, която ги пребоядисва всяка пролет!
цитирай
7. анонимен - Успех, г-н Младенов!:)
20.05.2007 09:47
И ако може да се вярва на социолозите, вие сте...сигурен евродепутат! Дано в ЕП не забравите кой сте и успеете да се съхраните. И...с удоволствие бих гласувала за Вас, ако бяхте в някоя друга листа...
цитирай
8. анонимен - Нямам време е едно, а забравих - съвсем друго...
20.05.2007 13:05
Успех днес! Но от опит знам, че по-лесто се губи старо приятелство, отколкото да се спечели ново. Така че това че нямахте време за блога, е разбираемо, но че сте забравил за блога...Добре де, поздравления за откровеността!
цитирай
9. filipa - Съжалявам, не видях, че не съм блога си и...
20.05.2007 13:08
Аз съм номер осем, не пиша анонимно, но не видях, че не съм в блога си. Филипа съм.
цитирай
10. geryordanova - Честита победа!
21.05.2007 13:22
Гордея се, че България ще бъде представена от един достоен българин с доказан професионализъм!
Успех в работата Ви!
цитирай
11. bojilov - Честита изборна победа
21.05.2007 18:57
Честита изборна победа.Искам да ви попитам,сега след като очевидно сте първа политическа сила или поне на гребена на вълната.В България се зароди една тенденция следващите избори да бъдат печелени от партия,която на тези още не е сформирана.За разлика от целия свят където има борба на стабилни леви и десни партии,които се редуват на властта-тук подобно нещо няма-политическия живот е един трамвай в който един слиза,а друг се качва-то не бяха царе,Сидеровци,сега и ГЕРБ.Как смятате че можете със практически действия да се ситуирате като стабилна християн-демократичска партия за по-дълът период от време,а не за един мандат управление и сетне историята да ви заличи,като поредната партия възкачила се на пиедестала за един мандат и оттам за за кратко време към небитието.
цитирай
12. анонимен - Естествено е малко хора да уважават подобно поведение
22.05.2007 00:01
Много Ви харесвах, но не харесвам прелитането Ви от партия в партия! Естествено ще постигнете това, което искате, естествено не ще Ви докосне това , което Ви казвам.Естествено, не Ви уважавам, а учтивата форма идва от доброто ми възпитание.
цитирай
13. анонимен - mnenie
26.05.2007 12:03
повече ли щяхте да го уважавате ,ако беше останал в сдс, доста млади хора дадоха здраве и ценни години от живота си точно на сдс,но защо трябва да тъпчат на едно место и до безкраи щом бетонните глави на костов и стоианов не виждат по далеч от носа си
цитирай
14. анонимен - Разочарованието
19.06.2007 12:11
А приличахте на един от почтените политици.
Вече не приличате.
цитирай
15. анонимен - За какво са Евродепутатите
07.07.2007 10:55
Здравейте! Преди време исках да задам един въпрос на г-жа Кунева. Ставаше дума за правата на потребителите на мобилните оператори у нас.Отидоф на сайта на комисията за правата на потребителите и писах на една госпожа, която отговаряше за това.От тогава мина вече месец.Ни дума за отговор.Та питам- за каво са тези хора пратени там? Може би за да взимат само заплати?
цитирай
16. анонимен - Къде се изгубихте г`син Младенов? ...
29.07.2007 20:47
Къде се изгубихте г`син Младенов? Май Брюксел много ви товари, а? Или просто от новия ви охолен евродепутатски живот нямате време за простосмъртните люде в Интернет, начерени нежно "електорат" по изборно време...
цитирай
17. анонимен - Един въпрос ...
02.08.2007 14:30
Г-н Младенов ... иска ми се да ви попитам, утре когато ГЕРБ реши да се коалира с БСП, за да управлява България, в коя партия ще "отлетите" отново ... и как това ще се отрази на личното ви усещане за дясно :-) ???Това че лидерът ви Б.Б. хабер си няма що е то дясно, е очебийно. А това, че вие сте опериран от понятието за политическо и лично достойнство също е ясно.
цитирай
18. minchomin - ГОЛЯМАТА ФИНАНСОВА ИГРА
17.08.2009 21:12


ТА, СЪТВОРИХ ТEЗИ "ЕВАНГЕЛИЯ", ЗА "СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВО-ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА", НЕ ЗА НЕЩО ДРУГО, А ЗА МОЙ, СОБСТВЕН, КЕФ.
ОСЪЗНАХ, ЧЕ САМО ПО ТОЗИ НАЧИН МОГА ДА ИЗСЛЕДВАМ И ДА РАЗБЕРА, КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА „ЗАБОЛЯВАНЕТО” НА СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА И СЪОТВЕТНО ДА ПРЕДПИША „ЛЕК” ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕТО Й.
ОКАЗВА СЕ, ЧЕ БОЛЕСТТА НЕ Е СТРАШНА, А Е НАЙ-ОБИКНОВЕН ТРЪН, НО СЕ Е ЗАБИЛ НЕ В САМАТА ИКОНОМИКА, А ДЪЛБОКО, В ПЕТАТА НА ИГРАЧИТЕ В ИКОНОМИКАТА, И ВЪРВИ ПРОЦЕС НА ВЪЗПАЛЕНИЕ.

ВРЯВАТА, КОЯТО СЕ ВДИГА Е ГОЛЯМА.
СЪПРОВОЖДА Я НАПЕВНО ВАЙКАНЕ ЗА ТОВА, КАК СЕ Е ЗАБИЛ ТОЗИ НЕПРЕДВИДЕН ТРЪН, ТА ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ НЕ СА ГО УСЕТИЛИ?

Е, МНОГО ЛЕСНО СЕ Е ЗАБИЛ, ПРОКЛЕТИЯ ТРЪН, И ТО Е СТАНАЛО НЕ ОТ ВЕДНЪЖ, И НЕ ОТ НЕЩО ДРУГО, А Е СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА, ЧЕ ИГРАЧИТЕ НА ГОЛЯМАТА ИКОНОМИКА ОТ УОЛ СТРИЙТ, ТЕЗИ С БЕЛИТЕ РИЗКИ И ШАРЕНИТЕ ВРАТОВРЪЗКИ, СА ПРЕИГРАЛИ С НАРОДНИЯ ТАНЦ "КЪНТРИ", НА ЧОВЕШКОТО ЕГО! ТАКА ДЕ, ПООТПУСНАЛИ СА СЕ, ЗА ПОВЕЧКО ПАРИ!
ТА, БЕЗ ДА УСЕТЯТ, С ТОЗИ ЛУД ТАНЦ, СА ВЛЕЗЛИ МАЛКО В ТРЪНИТЕ НА ФИНАНСОВАТА НИВА. И СА ПОВЛЕКЛИ ЦЯЛОТО ХОРО. ПА СА ИГРАЛИ, ИГРАЛИ И МАЧКАЛИ. МАЧКАЛИ И ИГРАЛИ, ТА ЧАК СА ЗАСПАЛИ!
ИСЕ СЪБУЖДАТ! КАКВО ДА ВИДЯТ? КРИЗА, ИКОНОМИЧЕСКА !ТРЪН В ПЕТАТА НА ВСИЧКИ ИГРАЧИ!

НЯМА КАК, ВЛЕЗЕШ ЛИ В ТРЪНИТЕ, ЩЕ СЕ ПОБОДЕШ, ТАКА Е, ИМА НАЙ-РАЗЛИЧНИ ТРЪНИ И БАБИ ЗЪБИ ИМА.
АМИ СЕГА, КАКВО ЩЕ ПРАВИМ, ЩЕ ДА ВАДИМ ТРЪНА ИЛИ ДА РЕЖЕМ КРАКА?
ЗОР, И ТО ГОЛЯМ! МАЙ, ЧЕ ЩЕ СЕ РЕЖЕ КРАКА, МОЖЕ И ДВАТА!
ЕХ, НЕКА ДА ИЗЧАКАМЕ, ДА ИМА ВРЕМЕ ЗА РАЗМИСЪЛ, А ПЪК ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПОМАГА, И ЩЕ ДОИГРАВА ХОРОТО. ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ, ДОКАТО ФИНАНСОВИТЕ ИГРАЧИ НЕ СЕ ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЛИЗА В ТРЪНИТЕ, ЩЕ СЛЕДВА ПРАВИТЕЛСТВАТА ПО СВЕТА ДА ПОСТАВЯТ ПРЕДПАЗНА МРЕЖА, ЧЕ ТОКУ ВИЖ, ТЕ ПАК СЕ ЗАИГРАЛИ НА ШИРОКО И ВИСОКО.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nmladenov
Категория: Политика
Прочетен: 929497
Постинги: 87
Коментари: 633
Гласове: 1350
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол