Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2018 21:10 - Нова порция помия от Русия
Автор: samarinof Категория: Лични дневници   
Прочетен: 873 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нова порция лъжи от Русия: Радев благодарил на португалците и НАТО, че са ни освободили
  image  

"Президентът на България Румен Радев благодари на страните от Евросъюза за помощта в освобождаването на страната от петвековното турско иго, случило се в резултат от разгрома на турските войски от руската армия.

"Ние няма да забравим помощта, която ни оказаха германци, французи, португалци, холандци, финландци, латиши, литовци и естонци. Това е празник не само за България, а и за целия Евросъюз и НАТО", радостно провъзгласи българският президент. Какви финландци, какви прибалтийци!? Те дори не са имали своя държава тогава? А как в този списък се намърдаха португалците е напълно непонятно. Тази изцепка на Радев би била просто куриоз, ако нямаше едно "но". Продължава целенасоченото пренаписване на историята, продължава информационната война срещу Русия".

Faktor.bg попадна на тази скандална публикация в официозната РИА Новости. Тя е със заглавие "Гневът на Русия, британското предателство и 100-те дни на Наполеон", а авторът Владимир Бичков описва "коварството" на Запада, неговото "двуличие", агресивността му срещу Русия и "фалшификациите на руската история".

Да попитаме и ние: какви португалци, какво НАТО? Съвсем ли откачихте, братушки? Откъде се появиха тези въпиющи глупости? 

Дори и руските медии цитираха вярно думите на Румен Радев, колкото и унищожителни, и унизителни за българския държавен глава, да бяха коментарите след това.

Три седмици след скандала с руския патриарх Кирил, който си позволи да тропа с пръст по масата на българския президент задето си е позволил дързостта да благодари и на други, освен руския, народи за Освобождението ни, авторът Бичков забърква такава манджа от отявлени лъжи, че е учудващо как една, все пак, претендираща за авторитет агенция си е позволила да ги публикува. 

Бичков не просто е чел и писал, той явно е получавал указания от "кораба-майка", за да напише тези тъпотии. 

Не че ми е мило или съчувствам на Румен Радев - той си заслужи тропането с пръст от Кирил. Как, за Бога, български генерал, още повече държавен глава, ще стои с наведена глава докато го унижават? Кой български политик би забравил българските опълченци, положили костите си за Освобождението?   

Той представлява държавата ни, дори и временно, и ако някой чужденец плюе в неговото лице, плюе в лицето на България, особено ако бъде оставено без отговор.

Но... текстът с претенциозно заглавие има за цел едно-като навърже истини и лъжи в една голяма лъжа да убеди читателя, че Русия е държава миротворец, великодушна и открита към всички, а па само злоба, хули и лъжи.

"След всичко, написано по-горе, нали вече разбирате, че лошото отношение към Русия няма нищо общо с анексирането на Крим", дълбокомислено заключава Бичков и с това окончателно доубива собствената си теза. 

За всички става ясно, че написаното е нескопосана кремълска пропаганда. А в Русия я умеят, и то виртуозно, та заради тази безкрайно тъпа публикация ми се иска да им подвикна: "По-високо носовете, майстори, натопили сте се в много смрадливо блато".
http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/svyat/nova-portsiya-lazhi-ot-rusiya-razev-blagodaril-na-portugaltsite-i-nato-che-sa-ni-osvobodili




Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: samarinof
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1059925
Постинги: 784
Коментари: 1354
Гласове: 1753
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031